Cum cumpar

Pe Bytime.ro nu sunteti obligat sa creati un cont de utilizator pentru a efectua cumparaturi. Puteti plasa comanda in calitate de vizitator, adaugand produsul dorit in cos si completand formularul cu datele de facturare/livrare si numar de telefon de contact.

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Aveti apoi optiunea de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Plaseaza comanda. In cazul in care sunteti client nou, aveti optiunea sa creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina( acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda) sau sa plasati o comanda in calitate de vizitator(caz in care nu este nevoie de creare cont nou). In cazul in care informatiile pentru livrare sunt diferite de informatiile pentru plata, selectati optiunea Livrati la o alta adresa si introduceti informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Mentiuni comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare (optiune deschidere colet, livrare intr-un anumit interval orar, etc). Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Plaseaza comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Urmatorul pas este alegerea modalitatii de plata:

  1. Plata Ramburs la primirea coletului
  2. Plata cu cardul online. Aveti posibilitatea de a plati cu un card de debit sau cu un card de credit. Bytime.ro ofera si posibilitatea platii in pana la 12 rate cu dobanda 0%, daca dispuneti de un card de cumparaturi corespunzator.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail pe adresa d-voastra pentru confirmarea comenzii. În cazul în care nu primiți email-ul de confirmare în cateva minute, vă rugăm să verificați în folderul “JUNK/SPAM”(mesaje nedorite) și să marcați emailul de la noi cu “NOT JUNK/NOT SPAM”.

Comanda plasata de cumparator este considerata “Acceptata” in momentul confirmarii telefonice de catre operatorii Bytime.ro.

Info Cost Transport

 Fancourier : 14.70 RON pentru Bucuresti, 18.30 RON pentru alte localitati.

Inainte de a expedia produsul comandat catre dumneavoastra, veti fi contactat telefonic pentru a confirma datele comenzii. In cazul in care nu puteti fi contactat telefonic, veti primi un mesaj de confirmare a expedierii produsului.

Pentru produsele aflate pe stocul furnizorilor, comanda este considerata ca “Acceptata” doar dupa ce se verifica disponibilitatea produselor pe stocul respectivului furnizor. In cazul indisponibilitatii produsului, veti fi contactat de catre un operator Bytime.ro si vi se va aduce la cunostinta acest lucru.