Formular Retur

 

Comenzile inregistrate pe siteul Bytime.ro sunt procesate de SC BYTIME SRL.In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate.

Fiecare produs beneficiaza de garantia producatorului.Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara.

Raporturile comerciale dintre utilizator si ByTime.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000.Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Cumparatorul are la dispozitie un termen de 30 de zile de la data la care a intrat in posesia produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa isi motiveze decizia. Produsele vor trebui returnate impreuna cu certificatul de garantie si factura fiscala, fara penalitati. In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), atunci se va instiinta clientul ca va fi aplicata o reducere a valorii returnate egala cu valoarea costului aducerii produsului la starea initialaPentru returnarea unui produs, va rugam sa completati Formularul de Retur si sa il atasati coletului.

 

S.C. BYTIME S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar. Suma va fi returnata in contul bancar furnizat de catre client. Suma rambursata va cuprinde costul produselor si costurile livrarii. Cumparatorului i se vor rambursa toare sumele cu titlu de comanda, cu exceptia cazului in care Cumparatorul a ales alta modalitate de livrare decat cea standard (Express Loco Bucuresti), caz in care costul transportului va ramane in sarcina Cumparatorului. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul  confirmarii autenticitatii Bunului. Trebuie mentionat ca in cazul rambursarii contravalorii produsului in contul bancar indicat de Cumparator, contul ar putea fi debitat cu o intarziere ce poate varia in functie de banca. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta). Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu rambursReturnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar in contul pus la dispozitie de catre client.

 

Bytime.ro poate refuza acceptarea bunurilor returnate atunci când acestea sunt modificate (sunt incomplete, uzate sau defecte) cu excepția cazurilor când modificarea a fost necesară în cursul normal al activității (printre care se numără: încercarea/ verificarea produselor). În cazul rezilierii contractului, acesta este considerat ca nul și neavenit.

 

 • Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul identic sau similar. Daca S.C. BYTIME S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic sau similar, se va restitui contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

SC BYTIME S.R.L rezerva dreptul de a supune Bunul returnat unei expertize pentru a stabili daca acesta este identic cu cel livrat Cumparatorului. Termenul expertizei este de pana la 5 zile.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

 • Produsele primite cu defecte sau cu informatii incorecte afisate pe site:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este listat cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a S.C. BYTIME S.R.L. in termen de 48 de ore de la primirea Bunului, respectandu-se conditiile de returnare de mai sus. In cazul in care nu este posibila inlocuirea Bunului cu altul, se va returna contravaloarea Bunului, conform conditiilor prezentate mai sus.

Datele necesare pentru prelucrarea returului sunt urmatoarele :

 • ID comanda :
 • Data comenzii :
 • Data livrarii :
 • Denumire produs returnat :
 • Nume cumparator :
 • Adresa :
 • Adresa de e-mail :
 • Numar de telefon:
 • Cod IBAN

Puteti downloada formularul de retur de aici. In partea superioara a paginii cu formularul de retur veti gasi butoanele pentru “print” sau “download”.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor telefonic la: 0730.175.961 sau prin email la: contact@bytime.ro

Produsele se vor returna catre SC BYTIME SRL cu sediul in Str Bucegi, Nr 33, Sector 1, Bucuresti, Telefon : 0730.175.961.