Intrebari frecvente

Toate produseleĀ comercializate pe www.bytime.ro sunt noi siĀ autentice. Fiecare produs este expediat in ambalajul original oferit de producator (ex: Guess, Hugo Boss, LambrettaĀ etc). Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie, valabil in Romania pentru o perioada de 2 ani. Produsele comandate pe Bytime.ro sunt insotite de factura fiscala.

Produsele achizitionate pe Bytime.ro sunt expediate prin intermediul firmei de curierat Fancourier. Plata se efectueaza in sistem ramburs, la primirea coletului sau puteti opta pentru plata online cu cardul. Livrarea produselor in Bucuresti se poate face inĀ aceeasi zi, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00(Daca se opteaza pentru optiunea Express Loco 4h, cost 25 Lei), sau in 24/48 de ore pentru comenzile plasate dupa aceasta ora.

Livrarea in restul localitatilor se va efectua in 24/48 de ore pentru comenzile plasate pana in ora 17:00 sau in 48 de ore pentru comenzile plasate dupa aceasta ora.

Putem expedia si Sambata, daca produsul este in stocul Bytime.ro si daca comanda este plasata pana in ora 11:00, livrarea produselor urmand a se efectua Luni!

Depunem toate eforturile ca produsele comandate sa fie expediate in ziua plasarii comenzii, insa uneori, pot aparea intarzieri care nu depind de Bytime.ro.

Bytime.ro lucreaza cu stocuri proprii cat si cu stocuri furnizor. O parte dintre produsele Guess sunt STOC FURNIZOR. Lambretta, Xonix, Tommy Hilfiger, Guess Collection, Hugo Boss, sunt branduri exclusiv STOC FURNIZOR.

Produsele achizitionate pe Bytime.ro sunt expediate prin intermediul firmei de curierat Fancourier.

  • 14.70 Lei pentru Bucuresti
  • 18.30 Lei pentruĀ restul localitatilor aflate pe lista Fancourier, cu tarif de livrare standard

OBS* In eventualitatea in care adresa d-voastraĀ nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat, se va percepe tarif peĀ km suplimentari fata de cel mai apropiat sediu Fan Courier. Costul unui km suplimentar este de 1 Leu.

*Bytime.ro isi rezervaĀ  dreptul de a refuza expedierea comenzilor catre localitati aflate la mai mult de 50 km de cel mai apropiat sediu Fan Courier.

ProduseleĀ comandate pe Bytime.ro se vor plati in RON, in sistem ramburs, la primirea coletului, sau puteti opta sa platiti online cu card bancar. Oferim posibilitatea de a plati produsele in pana la 12 rate cu dobanda 0% daca dispuneti de un card de cumparaturi corespunzator.

Toate produsele comercializate de Bytime.ro sunt insotite de factura fiscala. Factura fiscala va fiĀ atasata coletului, sub AWB-ul firmei de curierat.

Ceasul dumneavoastra este garantat pe o perioada de doi (2) ani, incepand cu data la care a fost achizitionat. Veti gasi certificatul de garantie in cutia produsului, completat cu numarul facturii fiscale si data achizitiei.

In perioadaĀ de garantie vor fiĀ acoperite numai mecanismul, indicatorii orari ai ceasului si cadranul acestuia, urmand a se solutiona eventuala problema in maxim 30 de zile calendaristice.

PROTECTIA LA UMIDITATE

Unul dintre cei mai importanti parametri ai ceasurilor este gradul de protectie fata de umiditate si apa in general. Standardele existente in acest domeniu in momentul actual clasifica ceasurile in mai multe categorii in functie de acest parametru. Producatorul specifica gradul de protectie la umiditate si apa al ceasului prin inscriptionarea pe capacul acestuia sau pe cadran a unui text de tipul ā€žWater Resistantā€/ā€Water Resistant 30 Mā€ , ā€žWater Resistant 50 Mā€ , ā€žWater Resistant 100 Mā€ , ā€žWater Resistant 200 Mā€ etc. In functie de inscriptionarea de pe ceasul dvs, se pot efectua, cu precautia necesara, activitatile prevazute in tabelul de mai jos sau echivalente.

In tabelul de mai jos sunt prevazute actiunile permise/nepermise in vederea pastrarii nealterate a etanseitatii ceasurilor.

 

Indicatie WR pe cadran sau pe carcasa ceasului Contact accidental cu apa, stropi, spalat pe maini Contact frecvent cu apa (de ex. dus) Inot de suprafata Scufundari neprofesionale, Sarituri in apa Scufundari profesionale Folosirea coroanei sau a butoanelor sub apa
I Fara rezistenta la apa Nu Nu Nu Nu Nu Nu
II Cu indicatie WR (Water resistent) Da Nu Nu Nu Nu Nu
III 30m/ 3ATM/ 3Bar/ 100ft Da Nu Nu Nu Nu Nu
IV 50m/ 5ATM/ 5 Bar/ 165 ft Da Da Nu Nu Nu Nu
V 100m/ 10ATM/ 10Bar/ 330 ft Da Da Da Nu Nu Nu
VI 200m/ 20ATM/ 20Bar/ 660 ft Da Da Da Da Nu Nu
VII peste 200m/Ā  20ATM/ 20Bar/ 660 ft Da Da Da Da Da Nu

 

Gradul de protectie la umezeala sau etanseitatea ceasului este variabila pe timp lung in functie de anumiti factori, cum ar fi: uzura ceasului, nivelul general de umiditate atmosferica, nivelul de poluare, modul de folosire a ceasului. De aceea este recomandat sa verificati gradul de etanseitate al ceasului, cel putin o data pe an, preferabil inainte de inceperea sezonului cald sau in cazul in care a suferit un soc puternic. De asemenea, se recomanda efectuarea unei revizii tehnice la fiecare 2 ani.

La fiecare interventie (de ex. schimbarea bateriei) trebuie verificate garniturile de etanseitate pentru capac, geam si coronita si, daca este nevoie, inlocuite.

- Evitati zgarierea, contactul cu alcool, creme de corp, parfum, acetona, mediu coroziv, detergent sau suprafete abrazive.

- Evitati expunerea in campuri magnetice sau electrice puternice (nu tineti ceasul langa boxe, cuptoare cu microunde, televizoare etc)

- Evitati bruscarea sau lovirea ceasului

- Dupa ce inotati (daca rezistenta ceasului permite acest lucru ā€“ minim 10 ATM), clatiti ceasul cu apa calduta, apoi stergeti cu o carpa moale

- Se recomanda o verificare periodica intr-un service autorizat, o data la 2-4 ani, pentru a se curata eventualele depuneri / particule patrunse in interiorul carcasei, eventuale reglaje ale mecanismului.

Telefon : 0730 175 961

E-mail : contact@bytime.ro