Metode de plata

Pentru a achita produsele comandate pe Bytime.ro, aveti urmatoarele modalitati de plata disponibile:

1. Plata in sistem ramburs

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: “Plata la destinatie – Ramburs”

Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar dumneavoastra veti plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul va livreaza produsul la adresa dorita.

2. Plata online cu cardul

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: “Plata cu cardul prin MobilPay

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, folosim platforma MobilPay.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata MobilPay, utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Bytime.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra, iar informatiile furnizate nu vor fi transferate catre alti terti. Cititi “Politica de confidentialitate Bytime.ro” si “Politica de confidentialitate MobilPay” pentru mai multe informatii in acest sens.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii pocesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

In cazul in care s-a optat pentru plata cu cardul bancar, insa produsul nu mai este in stoc din motive de lipsa stoc furnizor, se va rambursa contravaloarea platita in 2-4 zile lucratoare.

3. Plata in rate cu dobanda 0% 

Pentru a plati online cu cardul in rate, in procesul de comanda, dupa introducerea numarului de card de cumparaturi, sistemul de plata Mobilpay detecteaza tipul cardului(daca acesta permite efectuarea de plata in rate) si nu ramane decat sa selectati optiunea de plata “Plata prin card in rate” si numarul de rate (maxim 12 rate) dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, prin intermediul platformei MobilPay. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Carduri acceptate pentru plata in rate cu dobanda 0%:

1. Card Avantaj – Credit Europe Bank

2. Bonus Card – Garanti Bank

3. Star BT – Banca Transilvania

4. Card De Cumparaturi – Alpha Bank

Bytime.ro nu percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

Preturile afisate pe Bytime.ro contin TVA 19%.